Cégtörténet

Vállalatunk működését, célirányosan a felvonó iparágban, közel tíz éve kezdte meg.

A több mint húsz éves felvonós tapasztalattal rendelkező szakembereink korábban hazai nagy felvonógyártó cégeknél, illetve globális felvonógyártó cégek magyarországi képviseleteinél dolgoztak (pl. Kone, Otis, Schindler, Thyssen). Az itt gyűjtött szakmai tapasztalatok alapján merült fel az ötlet egy önálló vállalkozás létrehozására. Látva és felmérve a piac igényeit, egyértelművé vált, hogy igény van a nagy cégeknél rugalmasabb, célirányosabb vevői kiszolgálásra.

Kezdetekben szakmai tanácsadással segítettük a cégünket felkereső felvonó, mozgólépcső üzemeltetőket, beruházókat. De a partnereinknél felmerült egyre sokrétűbb feladatok, problémák jelentkezése után cégünk tevékenységét kibővítettük egy szélesebb körű kiszolgálás felé. Ez már mindazon szolgáltatásokat lefedte, amely a felvonós iparágban felmerülhet.

Szervízhálózatunkban a különféle típusú berendezések javításához a legmegfelelőbb, célirányosan megtalált szakemberek kezdtek dolgozni. Így kellően felkészültünk a Magyarországon forgalmazott különféle felvonó, mozgólépcső típusok szervízelésére, modernizációjára.

Alap koncepciónk, hogy ne vállaljunk el úgy karbantartást, javítást, modernizációt, új berendezés telepítését, hogy előtte nem bizonyosodtunk meg arról, hogy rendelkezünk minden szükséges erőforrással a tevékenység teljes körű elvégzéséhez!

Cégünk a korrekt, magas színvonalú munkának köszönhetően kiváló kapcsolatot épített ki vevőinkkel, melyhez a vevővel közös együttműködés elengedhetetlen volt. Felismertük, hogy a piaci igények folyamatosan változnak, és mindamellett, hogy cégünknek ehhez folyamatosan igazodni kell, fent kell tartanunk a magas vevői elégedettséget is.

Így olyan partnerekkel alakítottunk ki kapcsolatot, akiknek szintén fontos a magas szakmai színvonal, akik a saját területükön (pl. üzemeltetés) szintén egy kiváló, megbízható szakmai színvonalat képviselnek.

Igyekeztünk beszerzéseinknél olyan gyártókat, forgalmazókat megtalálni, akiknél a minőség elsődleges szempont, és ár tekintetében is megfelelő rugalmasságra képesek. Mindez párosítva a szakembereink felé támasztott magas szakmai szinttel, hosszútávon is megfelelő biztosítékot jelent a magas minőséghez!

Továbbra is feladatunk, hogy a cégünkről már kialakult jó véleményt fenntartsuk, így kollégáinkat folyamatosan képezzük a tevékenységükre vonatkozóan.

Ezúton is köszönjük, hogy felkereste web lapunkat, és reméljük, hogy hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük Önt!